Vi är Stratsys!

På Stratsys blir du en del av ett tillväxtbolag inom framtidsbranschen Tech. Stratsys är ett molnbaserat verktyg för effektiv strategisk planering. Smidigt och enkelt, precis som arbetslivet borde vara.  

Våra digitala verktyg hjälper hundratusentals människor att effektivisera sina arbetsliv, så att de får mer tid till annat. En dynamisk plattform som blir ryggraden i strategisk planering, en lägereld som samlar och engagerar alla runt samma mål.

Vi är ett tillväxtbolag rakt igenom. Från 2012 till 2019 gick antalet anställda från 52 till 166!

Vi strävar efter simplicity i allt vi gör. Vi utvecklar smarta digitala verktyg som förenklar arbetslivet för våra hundratusentals användare. Vi kallar det Work-life Simplicity.

Simplicity är också viktigt i vår arbetskultur. Vi är raka, ärliga och tydliga i vår kommunikation för att göra jobbet enklare!

Vi brinner för att förenkla arbetslivet och skapa Work-Life Simplicity för både kunder, medarbetare och samhället. Vi gör det genom att utveckla smarta digitala lösningar och verktyg för transparenta samarbeten av strategiska planer och mål.

På Stratsys älskar vi att hänga, träna och ha kul tillsammans samtidigt som vi inspirerar andra med vår passion för enkelhet i arbetslivet. Vi stöttar varandra och delar gärna vår kunskap med varandra.

Vi har en arbetsplats som vi stolt rekommenderar andra. En mångfaldig grupp som värderar våra skillnader och respektfullt lyssnar på varandras idéer. Vi växer och utvecklas tillsammans, och har väldigt roligt längs vägen!

Några av våra förmåner

På Stratsys älskar vi att röra på oss! Vi erbjuder därför alla anställda ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr per budgetår. Vi älskar dessutom att röra på oss tillsammans! Vi ger därför alla chansen att kämpa, pusta och svettas tillsammans med sina kollegor genom att sponsra flertalet lopp, korpenlag, med mera!
Vi bjuder våra anställda på en mysig morgonfrukost varje dag på kontoret. En trevlig start på dagen tillsammans med kollegorna. Senare på dagen träffas vi vid kaffemaskinerna, självklart fyllda med havremjölk för de som värnar extra mycket om miljön!
Vi älskar att umgås och hitta på saker tillsammans! Allt ifrån större uppstyrda event till spontana AW:s för de som vill vara med. Vi spelar tv-spel, brädspel, åker på skidresor och solresor!
Alla gillar olika och vi på Stratsys försöker därför erbjuda våra anställda ett brett spektra av rabatter och erbjudanden på en mängd olika saker, så som resor, hotell, träning, heminredning, mat och mycket, mycket mer. Bra va?!
Självklart stöttar vi våra föräldralediga medarbetare och jobbar ständigt för att bidra till en ökad jämställdhet hos oss, vi erbjuder därför våra medarbetare en löneutfyllnad under en viss period av föräldraledigheten!
Vi vet att alla våra medarbetares vardag ser olika ut, något vi såklart anpassar vårt arbetssätt till. Vi tror på frihet under ansvar och gör allt vi kan för att skapa en enkel och smidig vardag med flexibilitet för våra anställda!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor