Team

People & Finance

Connect

Vi på People har det fantastiskt roliga jobbet att arbeta med våra medarbetare och att hitta våra nya kollegor! Tillsammans med alla medarbetare och ledare utvecklar vi hela tiden Stratsys som arbetsplats - alltid med målet att vara en fantastisk arbetsplats. Något vi även är glada att vi blivit certifierade som via Great Place to Work fyra år på raken!

Inom Finance har vi full koll på allt kring våra ekonomiska flöden. Vi stöttar organisationen i allt från avtalsfrågor till hur man lägger in en reseräkning efter ett kundbesök. Vi ser till att det är lätt att göra rätt!

Hos oss är ingen dag är den andra lik, vi får varje dag arbeta med alla härliga Stratsysare, samtidigt som vi får träffa nya framtida kollegor. Att arbeta i ett tillväxtbolag innebär att det alltid finns nya spännande möjligheter runt hörnet och vi har stor möjlighet att påverka hur vi driver vårt arbete framåt!

Vi delar gärna ett skratt med varandra eller kollegorna på kontoret. Prestige är inget vi känner till och till oss kan man komma med vilken fråga som helst – vi är alltid glada att hjälpa till!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Stratsys?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor