facebook tracking
Team

Simplicity Areas

Connect

Vi på Stratsys brinner för att förenkla våra kunders arbetsliv. Det genomsyrar allt vi gör, det vi erbjuder våra kunder och givetvis vår interna organisation genom våra Customer Simplicity Teams!

Våra Customer Simplicity Teams finns med genom hela kundresan från första kontakten med Stratsys till implementering av vår produkt och strategisk utveckling tillsammans med kunden. Våra roller är Simplicity Sales Consultant, Customer Simplicity Managers och Simplicity Consultants.

Simplicity Sales

Vi har den första kontakten med kunden! Dagligen har vi kontakt med många olika personer inom olika delar i våra potentiella kunders organisationer och förmedlar hur vi kan hjälpa dem med deras processer kring planering, genomförande och uppföljning. Alltid med målet att förenkla deras vardag.

Som Simplicity Sales Consultant får du

  • Driva och utveckla komplex och konsultativ försäljning
  • Arbeta med personer på alla nivåer i våra kunders organisationer
  • Vara del av ett drivet och framgångsrikt säljteam

Customer Simplicity

Vi hjälper våra kunder att förenkla sitt arbetsliv och nå sina mål med hjälp av Stratsys plattform. Våra dagar består av mycket kundkontakt där vi strategiskt tillsammans med kunden arbetar för att förenkla deras vardag. Vi ser till att de använder de redan implementerade produkterna på bästa sätt och Identifierar möjligheter för kunden att förenkla sitt arbete ytterligare.

Som Customer Simplicity Manager får du

  • Arbeta med proaktiva och strategiska kundrelationer
  • Använda och utveckla ditt affärsmannaskap
  • Se till att våra kunder är i ständig utveckling

Simplicity Consulting

Vi hjälper våra kunder att arbeta på bästa sätt med planering, genomförande och uppföljning. Vi leder implementeringen av våra produkter hos kunderna och arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt produkt- och konsulterbjudande. Våra dagar består av planering, genomförande och uppföljning av flera parallella projekt där vi tillsammans med projektgrupp från kunden implementerar våra produkter hos dem. Alltid med målet att förenkla deras arbete!

Som Simplicity Consultant får du

  • Leda spännande och intressanta projekt
  • Möjlighet att fördjupa dig inom våra produktområden
  • Vara del av ett team som samarbetar för att utveckla och nå bästa resultat för våra kunder

Vi inom Customer Simplicity är ett gäng mycket kunniga, engagerade och prestigelösa tävlingsmänniskor med fokus på att skapa fantastiska resultat och samtidigt ha riktigt kul tillsammans. De flesta av oss har en ekonomiutbildning eller liknande i botten, några har erfarenhet från liknande roller, några har kommit direkt från universitetet. Gemensamt för oss alla är att vi är passionerade för vårt bolag, vår produkt och framförallt för att förenkla våra kunders arbetsliv!

Brahegatan 10
114 37 Stockholm Vägbeskrivning info@stratsys.se 010-129 29 09

Göteborg

Packhusplatsen 2
411 13 Göteborg Vägbeskrivning info@stratsys.se 010-129 29 09

Malmö

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö Vägbeskrivning info@stratsys.se 010-129 29 09

Norrköping

Korsgatan 2 Hus A
601 86 Norrköping Vägbeskrivning info@stratsys.se 010-129 29 09

Jobbar du redan på Stratsys?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor