Stratsys logotype

Vi är Stratsys!

Några av våra förmåner

  • På Stratsys älskar vi att röra på oss! Vi erbjuder därför alla anställda ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr per budgetår. Vi älskar dessutom att röra på oss tillsammans! Vi ger därför alla chansen att kämpa, pusta och svettas tillsammans med sina kollegor genom att sponsra flertalet lopp, korpenlag, med mera!

  • Vi gillar att fika ihop! Vad är mysigare än att starta dagen tillsammans med sina kollegor ihop med en morgonfika och tända ljus?! Under arbetsdagen träffas vi gärna vid kaffemaskinerna och på fredagarna bjuds vi på nåt extra smarrigt!

  • Vi älskar att umgås och hitta på saker tillsammans! Allt ifrån större uppstyrda event till spontana AW:s för de som vill vara med. Vi spelar tv-spel, brädspel, åker på skidresor och solresor!

  • Alla gillar olika och vi på Stratsys försöker därför erbjuda våra anställda ett brett spektra av rabatter och erbjudanden på en mängd olika saker, så som resor, hotell, träning, heminredning, mat och mycket, mycket mer. Bra va?!

  • Självklart stöttar vi våra föräldralediga medarbetare och jobbar ständigt för att bidra till en ökad jämställdhet hos oss, vi erbjuder därför våra medarbetare en löneutfyllnad under en viss period av föräldraledigheten!

  • Vi vet att alla våra medarbetares vardag ser olika ut, något vi såklart anpassar vårt arbetssätt till. Vi tror på frihet under ansvar och gör allt vi kan för att skapa en enkel och smidig vardag med flexibilitet för våra anställda!

Jobbar du redan på Stratsys?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.