Stratsys SaaS Talent Program

Vill du vara en del av de hetaste branscherna och bli en av nästa generations SaaS talanger?

Happy girl with balloons

Kickstarta din karriär

Är du en nyexad universitetsstudent som vill kickstarta din karriär inom en av de hetaste branscherna just nu? Inom Stratsys SaaS Talangprogram blir du en del av ett team som under 9 månader samlar på er en bred kunskap inom SaaS business och kundutveckling.

Hitta rätt roll för dig

Du kommer att arbeta och bidra inom flera olika delar av vår kundprocess och på så sätt lära dig flera delar av kundflödet och få en förståelse av våra produkter, Stratsys som bolag och processerna inom ett modernt SaaS-bolag. Det blir en perfekt grund för att sen kunna gå vidare till rätt roll för dig på Stratsys!

Din resa på Stratsys

1. Basecamp - Onboarding

Vi börjar äventyret med att tillsammans packa väskan med kunskaper för den kommande resan. Du får lära känna våra produkter, våra kunder och Stratsys som bolag och organisation. Och såklart kommer teamet att hitta på mycket kul tillsammans för att lära känna varandra!

2. Resan börjar

Snart ger du dig ut! Vi tror på att lära genom att göra. Det betyder att du snabbt får pröva dina vingar i dina första uppdrag där du jobbar skarpt inom de olika områdena Kundrelationer, Produkt och Försäljning. Naturligtvis med stöttning från kunniga kollegor och ditt team!

3. Lär dig längs vägen

Längs vägen kommer du att ha olika fokusområden under olika perioder. Allt för att du skall kunna lära dig så mycket som möjligt samtidigt som du får möjlighet att bidra till teamet och våra kunder!

4. Välj din väg

När resan lider mot sitt slut är det dags att påbörja nästa! Vilken väg blir din fortsatta karriär på Stratsys? Nu fortsätter äventyret!

Är du redo för ditt äventyr? Ansök idag

Stratsys som bolag

Stratsys plattform ger medarbetare, chefer och ledningsgrupp överblick över resultat och prioriteringar för team, avdelningar och organisationer i realtid. Vi har produkter inom bland annat Strategic Management, GRC Management, Quality Management, Resursplanering och Hållbarhet.
Vår egen hållbarhet jobbar vi aktivt med och alla har möjlighet att vara med och bidra på olika sätt. Som mentor till en nyanländ, genom att ta sig an en klimatutmaning tillsammans med teamet eller köra en ploggingrunda på lunchen!​
Vi är även stolta över vårt nya samarbete med Verdane, ett av de ledande bolagen inom investeringar i växande SaaS-bolag i Norden. Vårt samarbete ger oss ytterligare möjlighet att fortsätta att accelerera vår tillväxt. En resa du inte vill missa!
Läs mer om Stratsys
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor