Stratsys logotype

Stratsys SaaS Talent Program

Vill du vara en del av de hetaste branscherna och bli en av nästa generations SaaS talanger?

Happy girl with balloons

Kickstarta din karriär

Är du en nyexad universitetsstudent som vill kickstarta din karriär inom en av de hetaste branscherna just nu? Inom Stratsys SaaS Talangprogram blir du en del av ett team som under 9 månader samlar på er en bred kunskap inom SaaS business och kundutveckling.

Hitta rätt roll för dig

Du kommer att arbeta och bidra inom flera olika delar av vår kundprocess och på så sätt lära dig flera delar av kundflödet och få en förståelse av våra produkter, Stratsys som bolag och processerna inom ett modernt SaaS-bolag. Det blir en perfekt grund för att sen kunna gå vidare till rätt roll för dig på Stratsys!

SaaS Talent Program är fullt för i år - men håll utkik efter nästa omgång!

Stratsys som bolag

  • Stratsys plattform ger medarbetare, chefer och ledningsgrupp överblick över resultat och prioriteringar för team, avdelningar och organisationer i realtid. Vi har produkter inom bland annat Strategic Management, GRC Management, Quality Management, Resursplanering och Hållbarhet.

  • Vår egen hållbarhet jobbar vi aktivt med och alla har möjlighet att vara med och bidra på olika sätt. Som mentor till en nyanländ, genom att ta sig an en klimatutmaning tillsammans med teamet eller köra en ploggingrunda på lunchen!​

  • Vi är även stolta över vårt nya samarbete med Verdane, ett av de ledande bolagen inom investeringar i växande SaaS-bolag i Norden. Vårt samarbete ger oss ytterligare möjlighet att fortsätta att accelerera vår tillväxt. En resa du inte vill missa!

Jobbar du redan på Stratsys?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.