facebook tracking
Team

Development

Connect

Jobba i ett techbolag med produkter som gör skillnad

Som utvecklare på Stratsys får du vara med och utveckla produkter som bidrar till att organisationer snabbare når sina mål och att offentlig sektor kan effektiviseras med en ökad transparens gentemot medborgarna som resultat.

Ta stort eget ansvar och var med och påverka

Vi tror på att om individerna utvecklas så utvecklas vi som företag. Därför avsätter vi tid för att våra utvecklare ska få testa ny teknik och utvecklas i sin yrkesroll. Varje månad genomför vi Stratsys Innovation Day där alla utvecklare får testa att förverkliga sina egna ideér för att förenkla vår vardag. Det kan innebära att testa nya tekniker eller att komma på nya lösningar som förbättrar våra produkter. Som utvecklare hos oss väljer du också dina egna arbetsredskap. Detta för att du ska kunna trivas och bli så effektiv som möjligt.

En arbetsmiljö där det är kul att gå till jobbet

Vi värnar om att ha kul tillsammans under arbetsdagen och som en del av utvecklingsteamet får du vara en del av ett glatt gäng med en stark sammanhållning.

Produktutveckling i framkant

På Stratsys utvecklingsavdelning utvecklar vi de molntjänster som gör skillnad för våra kunder. Vi jobbar i drivna team med utvecklare, UX designers, testare och integratörer. Som utvecklare hos oss får du ta del av den senaste tekniken inom .NET-utveckling och jobba i en agil miljö där Continuous Integration och Continuous Deployment är en naturlig del av arbetet.

Några av oss som jobbar här

Det här är vi!

 

De produkter vi utvecklar, de relationer vi bygger och vårt sätt att vara mot varandra är vad som gjort oss framgångsrika sedan starten och är anledningen till att vi fortsätter växa. Vi är otroligt stolta över den gemenskap och det driv som lever inom företaget, och vet att våra medarbetare är anledningen till vår framgång.

 

Vi värnar om att ha roligt under arbetsdagarna och hittar på mycket kul tillsammans så som gemensamma frukostar, AW’s på kontoret, sportaktiviteter och resor. Vi tror nämligen att en förutsättning för att fortsätta växa är att vi har kul ihop!

Varför jobba med oss?

Du gillar att jobba i en dynamisk och snabbväxande miljö och att nå högt uppsatta mål och skapa resultat. Du värdesätter även att må bra och ha kul på jobbet. 

Brahegatan 10
114 37 Stockholm Vägbeskrivning info@stratsys.se 08-790 00 50

Göteborg

Packhusplatsen 2
411 13 Göteborg Vägbeskrivning info@stratsys.se 031-773 05 40

Malmö

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö Vägbeskrivning info@stratsys.se 070-429 34 11

Norrköping

Korsgatan 2 Hus A
601 86 Norrköping Vägbeskrivning info@stratsys.se 011-24 79 00

Jobbar du redan på Stratsys?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stratsys.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor